10/09
2018

Workshop Oplossingsgericht Werken voor HR-professionals

Locatie

UNLP - Instituut voor communicatie en persoonlijke ontwikkeling
Schipluidenlaan 4
1062 HE Amsterdam

0 PE

Als HR-adviseur heb je vaak géén of beperkt hiërarchisch mandaat, maar wil je wel van alles voor elkaar krijgen en voer je daarvoor veel gesprekken. 

In deze workshop krijg je concrete gesprekstechnieken aangereikt om deze gesprekken lichter en effectiever te maken. Deze technieken komen uit het Oplossingsgericht Werken. Maak kennis met deze methodiek zodat je met veel minder moeite nog meer bereikt!
Handig als je bijvoorbeeld te maken hebt met ‘eigenwijze’ leidinggevenden, weinig tijd hebt of een hoog ziekteverzuim bestrijdt.

Bij Oplossingsgericht Werken focus je op waar iemand naar toe wil (wat wil je in plaats van het probleem?) en wat er al goed gaat. Wat hieraan anders is dan we meestal gewend zijn, is dat je de analyse van een probleem helemaal achterwege laat. Het voordeel daarvan is dat gesprekken lichter zijn en sneller tot oplossing van het probleem leiden. Voor HR professionals zijn er vanuit deze aanpak bovendien hele praktische oplossingsgerichte gesprekstechnieken ontstaan die heel effectief zijn bij adviseren en aansturen. Hierdoor functioneer je als HR-professional effectiever met veel minder moeite.

Spreker Irene Lansdaal is een zeer ervaren trainer in Oplossingsgericht Werken. Zij is oprichter van Solvitas, inmiddels een gevestigde naam als het gaat om Oplossingsgericht Werken. Samen met haar team van oplossingsgerichte trainers verzorgen zij trainingen, teamcoaching en intervisiebegeleiding.

Programma

17.30   ontvangst met broodjes
17.50   start presentatie
19.40   einde presentatie/aanvang netwerkborrel
20.15   einde borrel

Locatie

UNLP - Instituut voor communicatie en persoonlijke ontwikkeling
Schipluidenlaan 4
1062 HE Amsterdam

Meer informatie

Neem voor inhoudelijke informatie over de workshop contact op met Irene Lansdaal via contact@solvitas.nlVoor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-plaza.nl.

Kosten
De workshop is kosteloos voor NVP-leden, niet NVP-leden zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen € 50,00.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners