22/07
2022

Young Professionals BBQ

Locatie

Zandfoort aan de Eem
Eemlaan 100
3812 ED Amersfoort

Organisator
NVP Activiteitenbureau
Doelgroep
Young Professionals
0 PE

De zomer komt eraan. Tijd voor rust en vakantieplezier. Achter de schermen bij NVP werken we met een enthousiast team door aan leuke en inspirerende activiteiten voor na de zomer. Op allerlei manieren heb je na je vakantie de mogelijkheid om via NVP nieuwe ideeën en inzichten op te doen en om je te laten inspireren, zodat jij je eenvoudig kunt blijven ontwikkelen, zowel professioneel als op persoonlijk vlak.

Voor het zo ver is nodigen we je uit om vrijdag 22 juli a.s. alvast in je agenda te omcirkelen! Want dan ben jij van harte welkom bij de NVP Young Professional zomer BBQ. Naast comfort food en cocktails hebben we ook een gave spreker en leuke kennismakingsactiviteiten gepland en lichten we alvast een tipje van het najaarsprogramma op. Ben jij erbij?

Programma

We zien je graag rond 16.00 uur en we borrelen na tot 21.30 uur.

Leuk als je erbij bent.

Locatie

Zandfoort aan de Eem
Eemlaan 100
3812 ED Amersfoort

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op jouw online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners