08/09
2017

Zomer BBQ

Locatie

Down Under
Ravensewetering 1
3439 ZZ NIEUWEGEIN

www.downunder.nl

0 PE

Gezellig samenzijn, elkaar beter leren kennen en plannen maken voor de toekomst!

Voor het derde jaar op rij organiseert het NVP Netwerk Zelfstandigen de “Zomer BBQ”!

Op vrijdag 8 september ontmoet je bekende en nieuwe mensen tijdens de overheerlijke BBQ. Dit jaar op het strand, in het midden van het land bij Down Under in Nieuwegein.
Iedereen die ondernemend is op het gebied van HR en Organisatie is uitgenodigd om te komen, zelfstandig of niet. Ook als je (nog) geen lid bent van de NVP ben je van harte welkom. We ontmoeten je graag op deze bijeenkomst waar je in een informele sfeer kennis kunt maken maken met de NVP en het netwerk Zelfstandigen.

Neem je visitekaartje mee, want er gaan zeker grootse samenwerkingsverbanden ontstaan! Aan de hand van Socratische vragen heb je de mogelijkheid om aan de slag te gaan met dromen over en plannen maken voor de toekomst. Op deze manier heb je maximaal effect van je NVP-netwerk.

Het is tevens de gelegenheid om afscheid te nemen van Diana Bilkerdijk als bestuurslid en haar in het zonnetje te zetten vanwege haar grote inzet.

Programma

17.30 uur Ontvangst

18.00 uur Dromen over en plannen maken voor de HR toekomst
               Afscheid van Diana Bilkerdijk als bestuurslid

19.00 uur Start BBQ

22.00 uur Einde

Kosten
De BBQ inclusief 3 consumpties is gratis voor NVP-leden. Niet NVP-leden betalen een bijdrage van € 50,-. Indien men na deelname besluit lid te worden, worden deze kosten in mindering gebracht op het lidmaatschap. Voor leden van de OOA is de bijeenkomst ook gratis.

Deelnemers
Plaats voor maximaal 40 personen.
Locatie

Down Under
Ravensewetering 1
3439 ZZ NIEUWEGEIN

www.downunder.nl

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Gideon Boekenoogen, via gideon@hr22.nl of 06 185 493 68.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nlJe kunt je ook laten vervangen door een collega. Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners