Logo

Over Ontwerp een gewéldige employee experience

Ontwerp een gewéldige employee experience

29/03 2023
Terug naar overzicht
Online

Deze sessie zal online plaatsvinden. Je krijgt in de aanloop naar de sessie toe een link toegestuurd om deel te nemen.

In deze interactieve inspiratiesessie met Diana Russo gaan we samen aan de slag. Je krijgt een frisse kijk op het HR-beleid, concrete tips om de Employee Journey in kaart te brengen en praktische handreikingen hoe je een gewéldige employee experience kunt ontwerpen!

Doelgroep C-Level, Professionals, Young Professionals, Seniors

Met ‘hot topics’ als het aantrekken van talent in een krappe arbeidsmarkt, quiet quitting en het ‘behouden’ van medewerkers, staan onderwerpen als medewerker betrokkenheid & bevlogenheid, employee experience en werkgeluk met stip bovenaan de lijst van aandachtspunten op de HR-agenda.

Hoe zorgen we ervoor dat we medewerkers écht centraal zetten en zij de beste versie van zichzelf kunnen zijn of worden terwijl zij ook optimaal bijdragen aan de organisatie(doelen)? Daarvoor zullen we het HR-perspectief moeten kantelen: van een organisatie-centraal naar een medewerker-centraal perspectief. Want organisaties die in staat zijn de persoonlijke drijfveren, behoeftes en verwachtingen van de medewerker goed te begrijpen en daar vervolgens de HR-activiteiten en processen op aan laten sluiten kunnen een gewéldige medewerker experience ook waarmaken!

Maar HOE doe je dat en WAAR kun je dan BEGINNEN? In deze interactieve inspiratiesessie krijg je een beeld van de verschuivingen in de wereld van HR met aansprekende voorbeelden (in het bijzonder op het gebied van medewerker engagement & experience) en gaan we in groepjes aan de slag in een mini pressure cooker waarin we, aan de hand van een concreet vraagstuk, aan de slag gaan met journey mappen en experience design.

Na deze sessie heb je een frisse kijk op het HR-beleid (gekanteld perspectief), concrete tips om de Employee Journey in kaart te brengen en praktische handreikingen hoe je een gewéldige employee experience kunt ontwerpen!

De sessie wordt verzorgd door Diana Russo van HR IMPACT MAKERSEMPLOYEE EXPERIENCE Diana Russo (3)

Programma
15:15 - 15:30 uur - Digitale inloop
15:30 - 17:30 uur - Interactieve sessie

Locatie
De sessie is online en gaat via MS Teams.

Meer informatie
René Jillissen: 06-38440546
renejillissen@gmail.com

Henri Mazairac: 06-41713155
grhadvies@gmail.com 

Annuleringsregeling
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op jouw deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht

Deel via:

Onze partners