Logo

Partners

Partners

NVP HR Proffie is op zoek naar partners

De HR Proffie is in 2004 in het leven geroepen door organisatieadviesbureau Berenschot. In 2018 droeg Berenschot de vakprijs over aan NVP. Inmiddels is de NVP HR Proffie uitgegroeid tot dé HR-prijs in Nederland.

Door deel te nemen als partner aan deze vernieuwde NVP HR Proffie uitreiking, versterk je de HR-branche! Het biedt je bovendien een uitstekend platform om met branchegenoten te netwerken en je wordt meegenomen in alle communicatie-uitingen. Door onze krachten te bundelen in dit project, toont de HR-branche zich sterk en laat het zien dat er innovatieve en inspirerende ontwikkelingen plaatsvinden op het gebied van HR-beleid.

In het najaar van 2024 zal tijdens een prachtige avond, inclusief diner en entertainment, de NVP HR Proffie voor het beste HR-beleid van 2024 worden uitgereikt. De inschrijvingen voor de selectie zijn gestart en de vakjury zal in de komende maanden de inzendingen gaan beoordelen en de nominaties bekend maken.

Wat kost deelnemen als partner?

Partner worden van de NVP HR Proffie kost €1.950,- per editie.

Wat krijg je hiervoor?

  • Tijdens de uitreiking van de NVP HR Proffie een dinertafel voor 10 personen. Een geweldige gelegenheid om jouw relaties uit te nodigen!;
  • De kans om jouw organisatie als partner te profileren door jouw klant/relatie een inzending te laten doen;
  • Een geweldig platform om te netwerken;
  • Naamsvermelding in alle communicatie-uitingen;
  • 10 toegangskaarten voor de NVP HR Proffie uitreiking;
  • De mogelijkheid om mee te liften op het succes van de NVP HR Proffie.

Hoe kun je aanmelden?

De HR Proffie voor het beste HR-beleid van 2024 wordt uitgereikt in het najaar van 2024 tijdens een feestelijke avond inclusief diner en entertainment. De inschrijvingen voor de selectie starten in binnenkort en de vakjury zal in de komende maanden de inzendingen beoordelen en de nominaties bekendmaken.
Wij stellen het op prijs dat deelnemende partners actief op zoek gaan naar potentiële inzenders. Een uitgelezen mogelijkheid om jouw klant of relatie zijn of haar succesvolle HR-beleid te laten presenteren!

Onze partners

Berenschot

Logo BerenschotBerenschot, de bedenker van de HR Proffie, is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met 400 medewerkers wereldwijd en werkt al 80 jaar voor opdrachtgevers in de publieke sector en het bedrijfsleven. Berenschot is een Nederlands bureau met een internationale oriëntatie. Met een vestiging in de Europese hoofdstad Brussel sinds 1962 en met diverse (maatschappelijke) projecten wereldwijd.

Meer informatie: www.berenschot.nl

Human Capital Group

Human Capital GroupHuman Capital Group richt zich op human resources en talentmanagement. Met een sterke focus op het optimaliseren van organisatorische prestaties, biedt Human Capital Group innovatieve oplossingen voor het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent. Deskundige consultants werken nauw samen met bedrijven om op maat gemaakte strategieën te ontwikkelen. Of het nu gaat om werving en selectie, leiderschapsontwikkeling of organisatieadvies, Human Capital Group streeft ernaar om waarde toe te voegen aan elk aspect van het personeelsbeheer. 

Meer informatie: www.humancapitalgroup.nl

SkillsTown

Logo SkillsTownOnline opleider SkillsTown laat medewerkers het beste uit zichzelf halen. SkillsTown biedt een leeromgeving aan waar meer dan 1000 online cursussen te vinden zijn. Hier kunnen medewerkers op hun eigen manier leren. Denk aan cursussen op het gebied van taal, communicatie, samenwerken, presenteren, time management en vakspecifieke kennis per branche. Dankzij de gepersonaliseerde look & feel, kan jouw organisatie een professionele eigen academie neerzetten.  Naast het faciliteren van deze omgeving, vinden we het belangrijk om aandacht te geven aan de implementatie daarvan. Samen met onze implementatie consultant bereikt jouw organisatie de beste resultaten. We helpen je om de leeractiviteit binnen de organisatie te verhogen tot wel 84% en denken mee over het onder de aandacht brengen en houden van de academie.

Meer informatie: www.skillstown.com

Partners van de HR-Proffie

Human Capital Group Logo Berenschot      Logo SkillsTown

Over de HR Proffie

Normineren en inschrijven

Vakjury

Eerdere winnaars

Onze partners